Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit и Yettel покориха Черни връх

CoolFit и Yettel

В събота, 4-ти юни, CoolFit и Yettel се обединихме в още една обща цел – да изкачим Черни връх. Идеята зад нашият поход се появи, когато решихме, че е време да помогнем за сплотяването на екипите в големите компании, чрез нашите ивенти и подобряването на активността след дългото застояване в офиса и дома през студените месеци.

Изкачването ни започна от хижа Алеко, с водач Георгиос Сърбинов, който ни преведе по царския път, за да може и малчуганите, които присъстваха, да не бъдат затруднени. До финалната точка, стигнахме мнозина, заедно с едно куче, което изигра ролята на наш талисман през целия път.

Усилията за изкачването до върха, бяха възнаградени чрез организираната от нас томбола, в която трима от участниците спечелиха:

  • безплатен тримесечен абонамент за CoolFit
  • безплатен шестмесечен абонамент за CoolFit
  • уикенд за двама в Гранд хотел Банско
поход до Черни връх

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 80 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха