Най-здравословният избор за вашата компания

Coolfit – на една ръка разстояние

приложение

Coolfit е мобилно приложение, което има за цел да осигури на работещите хора, които искат да подобрят живота си и физическата си активност, лесен и удобен начин да го направят, чрез достъп до разнообразни фитнес и лайфстайл обекти. В тези обекти са включени най-търсените и успешни фитнес вериги в България, а именно – Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, осигуряващи най-добрите и модерни фитнес услуги в момента. С Coolfit, ще имате възможността да се възползвате от множество услуги във висок клас спортни и уелнес обекти, като освен големият избор от фитнес уреди, те включват и различни групови занимания – Zumba, Kango jumps, Pilates, Cross fit и много други.

Предимството на Coolfit е, че дава свобода на работодател и служител сам да избере как да заплати абонамента – може да бъде изцяло или частично финансирана от работодателя и служителя.

Ползите от приложението Coolfit за всеки един човек, могат да се изразят в: повече мотивация както в залата, така и в офиса, повече социални контакти, по-голяма продуктивност, както и изграждане на доверие към самия работодател, което ще подобри цялостно работната среда и отношението към работа.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още