Най-здравословният избор за вашата компания

Coolfit – на една ръка разстояние

приложение

Coolfit е мобилно приложение, което има за цел да осигури на работещите хора, които искат да подобрят живота си и физическата си активност, лесен и удобен начин да го направят, чрез достъп до разнообразни фитнес и лайфстайл обекти. В тези обекти са включени най-търсените и успешни фитнес вериги в България, а именно – Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness, осигуряващи най-добрите и модерни фитнес услуги в момента. С Coolfit, ще имате възможността да се възползвате от множество услуги във висок клас спортни и уелнес обекти, като освен големият избор от фитнес уреди, те включват и различни групови занимания – Zumba, Kango jumps, Pilates, Cross fit и много други.

Предимството на Coolfit е, че дава свобода на работодател и служител сам да избере как да заплати абонамента – може да бъде изцяло или частично финансирана от работодателя и служителя.

Ползите от приложението Coolfit за всеки един човек, могат да се изразят в: повече мотивация както в залата, така и в офиса, повече социални контакти, по-голяма продуктивност, както и изграждане на доверие към самия работодател, което ще подобри цялостно работната среда и отношението към работа.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха