Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Новини
  • |
  • CoolFit спомага за физическото благосъстояние на служителите на Yettel

CoolFit спомага за физическото благосъстояние на служителите на Yettel

CoolFit се включи в Wellbeing месеца на Yettel, като организира и проведе тренировки в централния офис на компанията. Служителите на мобилния оператор имаха възможност да участват в три тренировки, във всяка сряда на месец Април.  В спортните занимания се включиха редица служители, като имаха избор според предпочитанията си между йога и две функционални тренировки. За финал CoolFit организира томбола с награди, където трима късметлии спечелиха страхотни награди.

Уикенд за двамата в „Гранд хотел Банско“

Двумесечен CoolFit абонамент

Едномесечен CoolFit абонамент

Благосъстоянието на служителите на работното място е все по-важна тема у нас. Ето защо компаниите разчитат на CoolFit за подобряването на физическото благосъстояние на служителите. Предоставяйки корпоративната карта CoolFit, работодателите  спомагат за подобряването на физическата активност на служителите  си. Което според  редица научни проучвания е предпоставка за по-висока производителност, за по-малко отсъствия от работа и други. От всички опции за благосъстояние на служителите, спортът е най-предпочитан от работодателите, като освен, че се възползват от бенефит карта за спорт, компаниите провеждат и Седмица на здравето, и Wellbeing месец, които също са инструменти от обхвата на услугите, които CoolFit  предоставя за партньорите – работодатели.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.