Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit стана част от Годишните HR награди на БАУХ за 2022 г.

На 30-ти март в Rainbow plaza Българската асоциация за управление на хора отличи победителите в конкурса за Годишни HR награди на БАУХ за 2022 г.

След последните две виртуални церемонии, 19-ото присъствено издание на наградите, създаде изключително приятни емоции за HR общността,  като повече от 350 гости и партньори на БАУХ присъстваха на събитието, сред които и CoolFit.

Във финалния етап на конкурса, победители бяха избрани измежду 35 кандидатури, разпределени в 8 категории,  най-популярни сред които – „Най-добър HR проект на голяма компания“, както и „HR консултантски проект/инструмент на годината“.

CoolFit подготви специални награди за победителите в 8-те категории, като всеки от тях получи CoolFit Gift Card за 6-месечен безплатен абонамент.

Инициативата на Българската асоциация по човешки ресурси да отличи непрестанния труд, вложен в иновативните и успешни HR практики, е високо оценена от CoolFit, поради изключителното им значение в развитието на бизнеса, служителите и обществото като цяло.

В естеството на работата на CoolFit, стои именно задълбочената комуникация с HR и вярваме, че организирането на събития, обвързани с насърчаването на високо ниво професионализъм в сферата, е изключително важно и трябва да бъде подкрепяно.

Благодарим на БАУХ, че ни позволиха да бъдем част от тази изключителна вечер.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.