Най-здравословният избор за вашата компания

Re:benefit и nPloy проведоха страхотно събитие – HR коктейл, а ние от CoolFit имахме удоволствието да предоставим специална награда за всеки присъстващ на събитието.

На събитието, организирано от Re:benefit и nPloy, се предостави платформа за обмяна на идеи между HR мениджъри и ръководители на различни компании, фокусирайки се върху ключови теми в HR сферата. Бяха разгледани редица актуални въпроси, свързани с корпоративните придобивки в съвременния бизнес свят.

Основен фокус беше темата защо все повече фирми избират да предлагат гъвкави допълнителни придобивки. Дискусията обхващаше и перспективата на служителите – как те възприемат този тип стимули и какво значение придават на тях. Акцент беше поставен и на влиянието на месечния бюджет върху привличането и задържането на кадри, особено в контекста на конкурентната борба за таланти. В дискусията се включи и ролята на възрастта при определянето на корпоративните придобивки, като се търсеше отговор на въпроса дали тя действително диктува специфични нужди и предпочитания на служителите.

В основата на мисията на CoolFit лежи задълбочената комуникация с HR сектора. Убедени сме, че събитията, които предоставят платформа за обмяна на опит и идеи между HR специалисти и ръководители от разнообразни бизнес сектори, са жизненоважни. Те не само служат за разширяване на професионалните познания, но и фокусират вниманието към ключови аспекти на работата, свързани с поддържането и насърчаването на висок професионализъм в областта. От наша страна, ние продължаваме да подкрепяме и насърчаваме такива инициативи, тъй като вярваме в силата на общността и споделянето на знания.

Благодарим на Re:benefit и nPloy, че направиха CoolFit част от това събитие!