Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Медиите за нас
  • |
  • Бенефит услугата CoolFit вече си партнира с Български лекарски съюз и Българска Асоциация на професионалистите по здравни грижи (iwoman)

Бенефит услугата CoolFit вече си партнира с Български лекарски съюз и Българска Асоциация на професионалистите по здравни грижи (iwoman)

Coolfit набира все по-голяма популярност сред служителите в здравния сектор. Съвсем естествено вследствие на успешното партньорство между CoolFit и Българския лекарски съюз (БЛС), където вече над 1000 лекари се възползват от бенефит услугата, друга голяма асоциация – БАПЗГ (Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи) прояви силен интерес към новата бенефит услуга. Председателят на УС на БАПЗГ г-жа Василева е убедена, че сътрудничеството с Coolfit ще допринесе за активен отдих и възстановяване на професионалистите по здравни грижи. „Подадената ни ръка от Coolfit ще спомогне за постигане на здрав дух в здраво тяло, това от което имаме нужда, за да сме пълноценни в професионален аспект.“

В стремежа си за постигане на стабилни и трайни партньорски взаимоотношения CoolFit предостави услугата си на членовете на БАПЗГ. Новото партньорство осигурява бързо и лесно заявяване на абонамент на преференциални условия, което се извършва чрез регистриране на promo.coolfit.bg/bapzg и въвеждане на своя УИН. Регистрацията на новия потребител ще бъде одобрена в рамките на 24 часа и той ще получи имейл с достъп до приложението. Веднага след това ще има възможност да посещава над 200 спортни обекта и да избира между 500 активности за спорт и релакс.

В случай, че потребителят желае да добави придружител, ще може да го направи през мобилното приложение, като избере бутона „Добави придружител“ и попълни данните на своя придружител, който от своя страна ще получи имейл до 48 часа, и в него ще се съдържа достъп до мобилната апликация.

Цялата публикация може да прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още