Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit: Целта ни е спортът да стане по-достъпен за служителите в компаниите (Economy)

Mесечната такса за един потребител може да бъде финансирана както от работодателя, така и от служителя или финансирането може да бъде споделено, разказва Божидар Божидаров, търговски директор на CoolFit.

Coolfit е мобилно приложение, което има за цел да осигури на работещите хора, които искат да подобрят живота си и физическата си активност, лесен и удобен начин да го направят чрез достъп до разнообразни фитнес и лайфстайл обекти. Coolfit дава свобода на работодател и служител сами да изберат как да заплатят абонамента – може да бъде изцяло или частично финансиран от работодателя и служителя.

Свързахме се с Божидар Божидаров – търговски директор на компанията, за да ни разкаже повече за CoolFit, каква е разликата с другите подобни услуги, какви са разходите за служителите и работодателите и завърнаха ли се хората във фитнесите след пандемията.

Г-н Божидаров, разкажете ни за Coolfit – какво представлява услугата и каква е целта ѝ?
CoolFit e бенефит услуга, която прави спорта в една компания по-достъпен за служителите ѝ, като предоставя пълна гама от спортни и релакс преживявания само с един клик в мобилното ни приложение. Целта на CoolFit е работодателите да покажат грижата си към служителите, както и да ги подтикнат към един по-активен и здравословен начин на живот, което би довело до по-доволен и продуктивен персонал.

Цялото интервю прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още