Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit превзема Пловдив (Марица)

Абонаментната карта за фитнес е поредната пластика в портмонето на съвременния градски човек, но CoolFit коренно изменя начина, по който спортните услуги достигат до потребителя. Дигиталната карта поставя началото на една нова ера, в която избирането на тренировка, откриването на подходящ спортен обект и плащането за него става изключително бързо, лесно и изцяло дигитално. 

Какво е CoolFit и как покори Пловдив? 

CoolFit е единственото по рода си мобилно приложение на българския пазар, което изцяло дигитализира абонаментната си услуга без никакви допълнителни такси. Да влезеш във форма никога не е било толкова лесно, а CoolFit предоставя най-широката мрежа от обекти и дейности, които ще те заредят със спортна мотивация. 

Благодарение на огромното си разнообразие, CoolFit скоростно спечели почитатели на пловдивския терен, следвайки примера на столичани. Все повече спортни ентусиасти от Града под тепетата се възползват от предимствата на дигиталната карта, а подготовката им за тренировка бързо придобива нов, модерен ритъм.

CoolFit е нещо много повече от безкартов вход обаче. Мобилната апликация притежава различни полезни функции, от които всеки съвременен човек се нуждае, за да е успешно динамичен: информация за всички обекти (работно време и местоположение), история на посещенията, опция за прекратяване на абонамента по всяко време, както и бързо, лесно и сигурно заплащане на услугата онлайн. 

Спортната карта има ключ за десетки спортни обекти 

Цялата публикация може да прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.