Най-здравословният избор за вашата компания

БУМ НА СПОРТУВАЩИТЕ ЛЕКАРИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА CoolFit (БЛС)

Председателят на Български лекарски съюз Иван Маджаров и екипът на CoolFit, създават новата спортна култура сред българските лекари.

През първата половина от годината корпоративният спортен абонамент CoolFit изрази своята подкрепа към Български лекарски съюз, като започна работата си с тях, предоставяйки им възможност да се грижат за себе си целогодишно, на изключително преференциални цени, както и да ползват безплатни услуги чрез приложението CoolFit.

Спортният абонамент CoolFit  дава възможност за посещаване на  най-добрите фитнес зали в България в рамките на една корпоративна карта. CoolFit включва освен достъп до голям брой спортни обекти, също и разнообразие от групови тренировки, както и редица услуги в уелнес сектора – спа центрове, масажни студиа, вътрешни и външни басейни, солариуми, бюти процедури.

Само за период от 3 месеца интересът към CoolFit от страна на българските лекари се удвои. Оказва се, че след двугодишното обездвижване по време на пандемията, услугите на CoolFit изключително благоприятно се отразяват на нашите лекари, като стимулират и улесняват спортуването и грижата за цялостното им благосъстояние.

Цялата публикация може да прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още