Най-здравословният избор за вашата компания

Иновации в спорта с CoolFit (24 часа)

Последните месеци се оказаха изключително успешни за новата бенефит услуга CoolFit – корпоративна карта.

Разрастването на услугата създаде  нова тенденция както във фитнес, така и в бизнес индустрията. В интервю главният изпълнителен директор на CoolFit – Божидар Божидаров, разказа по-подробно за услугата, нейното създаване, планове за бъдещето и предимствата на този абонамент.

Ето и какво точно отговори Г-н Божидаров на зададените към него въпроси.

– Какво е CoolFit?

 CoolFit e мултиплицирана карта за спорт, която дава достъп на служители от всякакъв тип компании, да се докоснат до най-популярните и предпочитани спортни центрове с изобилие от уелнес услуги на много високо ниво и е една страхотна възможност работодателите да социализират, мотивират и подобрят качеството на живот на служителите си.

Цялото интервю прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.