Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC.

В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха на първо място за служителите на DXC, а CoolFit с удоволствие помогна за тази цел.

По време на камапнията, CoolFit се включи с организирането на четири поредни онлайн тренировки, през иновативната спортна платформа Pulse+.

Началото на тази поредица от тренировки даде онлайн йога тренировка, под ръководството на Христина Стоименова – треньор по функционален фитнес в Pulse Fitness, аеробика, каланетика и стретчинг в НСА, както и йога учител в House of Om,  Бали.

След тази интересна йога сесия, последваха онлайн кардио тренировка, както и  тренировки за цяло тяло.

Ние от CoolFit сме изключитлено радостни и доволни от нашето участие в уелнес месеца на DXC. Смятаме, че проекти и програми, като техния Wellness month, са изключително важни за благосъстоянието на служителите в големи компании и за нас беше удоволствие да подкрепим компанията предлагаща услуги в областта на информационните технологии.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха