Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC.

В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха на първо място за служителите на DXC, а CoolFit с удоволствие помогна за тази цел.

По време на камапнията, CoolFit се включи с организирането на четири поредни онлайн тренировки, през иновативната спортна платформа Pulse+.

Началото на тази поредица от тренировки даде онлайн йога тренировка, под ръководството на Христина Стоименова – треньор по функционален фитнес в Pulse Fitness, аеробика, каланетика и стретчинг в НСА, както и йога учител в House of Om,  Бали.

След тази интересна йога сесия, последваха онлайн кардио тренировка, както и  тренировки за цяло тяло.

Ние от CoolFit сме изключитлено радостни и доволни от нашето участие в уелнес месеца на DXC. Смятаме, че проекти и програми, като техния Wellness month, са изключително важни за благосъстоянието на служителите в големи компании и за нас беше удоволствие да подкрепим компанията предлагаща услуги в областта на информационните технологии.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.