Най-здравословният избор за вашата компания

Седмица на здравето с CoolFit и A1

Бенефит услугата Coolfit се включи в кампания под надслов „Седмица на здравето“ за служителите на А1.

Стотици служители на компанията се възползваха от иновативен метод „Измерване с апарат Tanita“, като за всеки бе изготвен подробен анализ с препоръки от нутрициониста и професионален фитнес инструктор от „Европейската фитнес академия“ Димитър Гълъбов.

Екипът ни, като посланик за полагане на повече грижа за здравето и стремеж към по-балансиран начин на живот, предостави безплатен едноседмичен достъп на служителите на А1 до всичките над 200 обекта, които са включени в партньорската мрежа на бенефит услугата CoolFit.

Редица от включилите се в инициативата „Седмица на здравето“, споделиха че благодарение на CoolFit успяват да подобрят начина си на живот с повече спорт в ежедневната програма и категорично заявяват, че се чувстват по-енергични и мотивирани.

За нас бе удоволствие да разберем, че ползвателите на бенефит услугата, отделят и време за релакс в най-луксозните СПА центрове в столицата.

Благодарим за поканата от страна на мобилния оператор, а ние се отправяме към следващите спортни приключения със служителите на компаниите, които ни се довериха.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха