Най-здравословният избор за вашата компания

Петъчна тренировка с CoolFit и Raicommerce

На 21-ви октомвори се организира и проведе поредното събитие от CoolFit.

Този път с нас бяха служителите на Raicommerce и заедно направихме слънчевия петък, забавен и ползотворен, с помощта на ободряваща тренировка в техния централен офис.

Нашето спортно мероприятие се проведе  под ръководството на Алекс Асенов  – групов треньор по CrossFit, Total Body Transformation, Pbox в Pulse Fitness & Spa, и благодарение на него и страхотните метеорологични условия, успяхме да се заредим с много енергия и добро настроние.

Освен функционална тренировка, нашият треньор, ни показа и няколко интересни игри, с които изпълнихме деня със забавление и смях.

Нашият интересен петък, завърши със страхотни награди за включилите се служители, включващи уикенд за двама в Grand Hotel Bansko и безплатни едномесечни CoolFit абонаменти.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха