Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit GIVEAWAY за всички потребители на услугата

CoolFit стартира INSTAGRAM/FACEBOOK GIVEAWAY ИГРА за всички настоящи потребители на бенефит услугата. Всички потребители на CoolFit имат възможност да се включат и да участват в томбола с 10 страхотни награди.

НАГРАДИ:

2 награди Уикенд за двама в Grand Hotel Bansko

2 награди Тримесечен абонамент CoolFit

2 награди Двумесечен абонамент CoolFit

2 награди Месечен абонамент CoolFit

2 награди Безплатна консултация с нутриционист

2 награди Безплатна тренировка с професионален инструктор

Включете се в INSTAGRAM GIVEAWAY

Включете се във FACEBOOK GIVEAWAY

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА INSTAGRAM/FACEBOOK GIVEAWAY ИГРА

⇒ Организатор на Играта

Играта се организира и провежда от „Никаса Билдинг”, със седалище и адрес на управление: гр. София, район „Витоша“, бул. „България“ № 132, вх. А..

⇒ Територия на провеждане на Играта

Играта се провежда на територията на Република България.

⇒ Правила за участие

В тази Игра има право да участва всяко дееспособно физическо лице навършило 18 години към момента на провеждане на Играта, което пребивава на територията на Република България и е активен потребител на CoolFit. Не се допуска участието от фалшиви профили и посредством всякакви други методи с цел увеличаване шанса за печалба.

Всяко участие е индивидуално и всеки, който отговаря на условията, според правилата, се смята за участник. Правилата в Играта са задължителни и еднакви за всички участници.

⇒ Период на Играта

Играта ще се проведе от 11.05.23г. до 31.05.23 г.

⇒ Механизъм на Играта

Участието в Играта е обвързано с продукт/услуга, предлаган от Възложителя.

Всеки желаещ да участва в Играта трябва предварително да се запознае с официалните правила за участие, които може да намерите на уеб сайта на CoolFit.

За целите на Играта ще бъдe публикуванa публикация в Instagram/Facebook профила на @coolfit, в който ще се съдържа механизмът на играта.

Механизмът на Играта е участниците да последват/харесат @coolfit в Instagram/ Facebook и да отбележат в коментар под публикацията свой колега.

Потребителите публикували коментар след изтичане на срока за Играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в томболата.

⇒ Награда

НАГРАДИ:

 2 награди Уикенд за двама в Grand Hotel Bansko

2 награди Тримесечен абонамент CoolFit

2 награди Двумесечен абонамент CoolFit

2 награди Месечен абонамент CoolFit

2 награди Безплатна консултация с нутриционист

2 награди Безплатна тренировка с професионален инструктор

⇒ Процедура за получаване на наградата

Наградата ще бъде предоставена на участник, който е изтеглен на случаен принцип (томбола) и отговаря на всички правила на Играта.

10 печеливши участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез томбола, която ще се състои  на 31.05.2023 г.

За да получи наградата, CoolFit ще се свърже с печелившия. Печелившият ще трябва да предостави две имена, телефон за връзка, като ги изпрати на лично съобщение в Instagram/Facebook профила на CoolFit.

Всички данни предоставени от участника ще бъдат използвани само и единствено за целите на Играта, за индентифициране на победителя при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда.

Победителят ще получи своята награда в срок до 7 работни дни.

Организаторът си запазвва правото да допълва и/или променя Условията, като промените влизат в сила веднага след публикуването им в Instagram/Facebook профила на  CoolFit.

Организаторът не носи отговорност спрямо печелившия, за невалидни предоставени данни.

НЕ СЕ ДОПУСКА предоставянето, преотстъпването и продаването на спечелената награда на трети лица.

НЕ СЕ ДОПУСКА замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

⇒ Публичност

С участието в Играта, участниците се съгласяват, в случай че спечелят наградата, техните имена да бъдат публикувани като коментар в публикацията или в Стори в Instagram.

⇒ Лични данни

Личните данни, които Организаторът събира за целите на предоставянето на наградата са: име, фамилия и телефон, предоставени от победителя чрез лично съобщение в Instagram. Съставя се списък с имената с цел определяне на печелившия участник. Организаторът няма да използва личните данни на участниците за други цели, освен избиране на победителя в играта и предоставяне на наградата.

В случай че печелившият участник откаже да предостави необходимите лични данни за получаване на наградата в срок до 3 дни след спечелването на наградата, то Организаторът има право да откаже предоставянето на съответната награда и да я предостави на друг участник.

⇒ Прекратяване на играта

Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите правила, в случай че има масово нарушаване на правилата, злоупотреба, непредвидени обстоятелства или други обективни причини. В случай на злоупотреба, непристойно поведение или неспазване на правилата, Организаторът има правото да дисквалифицира участникът.

Всеки участник в Играта се счита за уведомен и запознат с нейните правила и съгласен с условията ѝ, като с участието си в Играта декларира съгласието си с настоящите правила.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още