Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Новини
  • |
  • Стотици изкачиха Черни връх в подкрепа на CoolFit поход с SOS кауза

Стотици изкачиха Черни връх в подкрепа на CoolFit поход с SOS кауза

На 22-ри юли се проведе CoolFit поход с SOS кауза. Към инициативата ни се присъединиха стотици, подкрепяйки младежите от семейните домове в София на SOS Детски селища България. Съботният ден се превърна във вълнуващо събитие, наситено с много настроение и емоция.

Походът стартира от хижа Алеко, а многобройната група беше водена до Черни връх под ръководството на планински водачи. По време на похода се докоснахме до красотата на пъстра Витоша, а седемте километра преход в посока, бяха изминати неусетно сред чист въздух, красива природа и усмихнатите лица на нашата голяма група. За нас беше истинско удоволствие да случим прехода редом с HR специалисти и мениджъри от компаниите, с които повече от година градим устойчиви партньорски взаимоотношения.

Изключително щастливи сме, че изкачихме Черни връх и с ползвателите на бенефит спортната ни услуга, заедно с близките и приятелите им. Благодарим им, че чекираха своя CoolFit, в замяна компанията дари стойността на месечен абонамент CoolFit за всеки един чекирал своето приложение. Така с общи усилия и подкрепата на всички, които се присъединиха към каузата, постигнахме целта си да спомогнем за подсигуряването на healthy начин на живот в ежедневието за младежите в SOS Семеен дом София.

Възнаградихме присъстващите с томбола, на която шестима късметлии спечелиха „Уикенд за двама в Гранд Хотел Банско“ и Шестмесечни абонаменти CoolFit.

Благодарим на всички, които се включиха в CoolFit поход с SOS кауза, както и на нашите партньори от FitSpo и Изворна вода Бачково.

CoolFit вярва в активния начин на живот и в насърчаването на чувството за общност. Като компания със социално съзнание, ние се ангажираме да продължим тези инициативи.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още