Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Новини
  • |
  • CoolFit организира специално за служителите на VSG Bulgaria семинар на тема „Баланс – приложни инструменти за хранене и спорт“

CoolFit организира специално за служителите на VSG Bulgaria семинар на тема „Баланс – приложни инструменти за хранене и спорт“

Йога специалистът Даниел Липчев проведе семинар на тема „Баланс – приложни инструменти за хранене и спорт“. Събитието беше организирано от CoolFit специално за служителите VSG Bulgaria. Семинарът се осъществи онлайн, през платформата Microsoft teams, където служителите на компанията се включиха и станаха част от интересния семинар и тема.  Лекторът представи неразривната връзка между храненето, физическата активност и цялостното благосъстояние. Балансът, както беше подчертано на семинара, е не само съществен компонент на йога, но и играе ключова роля при определянето на хранителните и спортните ни навици. Тялото и умът ни процъфтяват, когато поддържаме хармония между храната, която консумираме, и дейностите, с които се занимаваме. В края на събитието присъстващите зададоха своите въпроси относно контрола, увереността, изграждането на навици и други.

Семинарът е част от серията семинари, които CoolFit организира за партньорите – работодатели. Темите, с които подпомагаме комплексното благосъстояние на служителите са Как да поддържаме мобилността си, докато работим от вкъщи“„Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“ и други.

Ако желаете да подобрите здравето и спортната култура на Вашите служители, то свържете се с нас, за да организираме семинар или спортно събитие и за Вашата компания!

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още