Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit – повече от спортна карта с iCard Welcome (iwoman)

Бързо развиващата се бенефит система CoolFit, предлагаща лесен и удобен достъп до най-търсените спортни и уелнес обекти в страната, само с едно приложение, вече предоставя и множество отстъпки за клиентите си в разнообразие от търговски обекти.

Мобилната апликация на CoolFit със сигурност промени цялостното преживяване в българската фитнес индустрия, а сега става и все по-атрактивна за ползвателите си, благодарение на новите отстъпки, които тя предоставя.

Клиентите на Coolfit могат да тренират в най-добрите спортни центрове, а сега благодарение на партньорството с iCard и тяхната програма iCard Welcome, вече могат да пазаруват и на преференциални цени в най-популярните магазини.

Активните потребители на CoolFit, могат да се възползват от напълно безплатната карта, която предоставя отстъпки с до 30% в над 500 търговски обекта в страната, включващи водещи магазини за мода, ресторанти, хотели, оптики и много други лайфстайл услуги и обекти. Някои от големите имена сред тях са Andrews, Timberland, Grand Optics, Grand Hotel Bansko и Victoria Spa.

Цялата публикация може да прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.