Най-здравословният избор за вашата компания

ABRITES в партньорство с CoolFit (iwoman)

Една от водещите компании в областта на автомобилната диагностика ABRITES се довери на CoolFit.

Причините, поради които все повече компании избират CoolFit пред останалите подобни услуги са не само достъпната им цена и гарантирания достъп до най-добрите фитнес обекти, но и възможностите за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, организирането на всякакъв тип спортни събития за компаниите, както и възможността за персонализиране на абонамента с избор за втора карта за придружител.

Доверилите се на CoolFit, ABRITES са глобален продуктов лидер в областта на автомобилната диагностика и разполагат със собствени офиси и производствени мощности в България, Франция и Италия. Продуктите на ARBITES дават възможност както за обща диагностика на моторни превозни средства, така и за процедури, които са недостъпни или недостатъчно развити в оборудването на съответния автомобилен производител.

В интервю с Ваня Хаджиева – Директор човешки ресурси ABRITES, тя разказа за новия им доверен партньор – CoolFit.

Откъде разбрахте за CoolFit?

В.Х.: Бих могла да кажа, че взаимно се търсихме и открихме. Имам удоволствието да работя с хора, за които вниманието и грижата за здравето и добрата кондиция на духа и тялото са съзнателен избор и ежедневие. Съзнавайки своята роля и отговорност като работодател, ABRITES ги подкрепя, като чрез техния добър пример и търсене на нови и интересни форми и инициативи за активен и здравословен начин на живот, бихме искали да насърчим и останалите ни колеги. От друга страна, Coolfit проактивно информира и консултира компаниите за възможностите, които предлага чрез карта CoolFit, в подкрепа на грижата им за техните служители. Някои от нашите служители вече бяха избрали Coolfit за свой партньор, така че решението ни да си партнираме на корпоративно ниво при изпълнението на най-новия ни проект „Hit the Target“ (част от Програмата за благосъстояние / Employee Wellbeing), беше естествено и високо оценено от служителите ни.

Цялата публикация може да прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още