Най-здравословният избор за вашата компания

Atos в партньорство с CoolFit (Actualno)

Водещата компания в предоставянето на IT услуги в Европа – Atos се довери на CoolFit. Причините, поради които все повече компании избират CoolFit пред останалите подобни услуги са не само достъпната им цена и гарантирания достъп до най-добрите фитнес обекти, но и възможностите за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, организирането на всякакъв тип спортни събития за компаниите, както и възможността за персонализиране на абонамента с избор за втора карта за придружител. В България групата на Atos e представeна от две компании  – Atos IT Solutions&Services и Atos Bulgaria Competency Center с общо над 1500 служители. Atos IT Solutions&Services поддържа 20+ бизнес функции и 1000+ процеса, като предоставя цялостни услуги като счетоводство, контрол, управление на финанси, човешки ресурси и доставки на компаниите от групата на Atos. Дружеството доставя и услуги за бизнес комуникации за клиенти в над 40 страни по света. От друга страна, Atos Bulgaria Competency Center предоставя IT решения за крайни клиенти които искат да се дигитализират. В интервю с Иван Фончев  – Директор, Технически Център, той разказа за новия им доверен партньор – CoolFit.

От къде разбрахте за CoolFit?

– Разбрахме за CoolFit от няколко канала в Интернет. В Atos постоянно търсим стратегии да стимулираме благосъстоянието на нашите служители и откриването на CoolFit даде началото на една такава стратегия.  Екипът на CoolFit реагира бързо и бяха безупречни, успяхме да подпишем договора си с тях изключително бързо и  в тяхно лице ние виждаме доверен партньор.

Цялото интервю прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.