Най-здравословният избор за вашата компания

Стъпките на успеха: Защо CoolFit се превърна в лидер (iwoman)

CoolFit е новият лидер сред бенефит услугите за корпоративни клиенти. Безспорно, за първото полугодие, дигиталната карта успя да разчупи стереотипите и повлия положителното развитие в потреблението, като цяло в сферата на бенефит придобивките. Според анализи на експерти, благодарение на CoolFit, активно спортуващите в София и Пловдив бележат ръст с цели 35%, спрямо 2021г., като редица собственици на обекти в мрежата, с които работи CoolFit, потвърждават, че вследствие на иновативната услуга, клиентите им са нараснали значително.

Отговаряйки си на въпроса, с какво картата за спорт спечели мениджмънта на компаниите и служителите, които работят в тях, на първо място забелязваме иновацията при тази услуга, а именно, че тя работи изцяло през приложение. За всеки един от нас телефонът е неразделна част от ежедневието, така и CoolFit е винаги под ръка на ползвателите му. Улеснението, което предлага на потребителите, да не се налага да носят в себе си пластики и лична карта, категорично задоволява изискванията на съвременния дигитален човек.

Цялата публикация може да прочетете ТУК

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.