Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit със спортен кемп за служителите на DXC

През изминалия уикенд, CoolFit организира спортен лагер за служителите на DXC, с множество интересни активности, а локацията беше Grand Hotel Bansko.

В петък, 18-ти ноември, служителите на DXC бяха приветствани в Grand Hotel Bansko, където техният спортен лагер започна.

Поредицата от активности стартира още в петък следобед, с интересна йога тренировка, под ръководството на Христина Стоименова  – треньор по функционален фитнес в Pulse Fitness, аеробика, каланетика и стретчинг в НСА, както и йога учител в House of Om, Бали.

На следващия ден, служителите на DXC, започнаха съботата си с високоинтензивна тренировка, под ръководството на Ричард Величков – треньор по Spinning, TapOut, Total Body Transformation, PBox и CrossFit в Pulse Fitness.

За завършек на този изключително активен уикенд, беше проведена и неделна йога тренировка, отново под ръководството на Христина Стоименова.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип за нашите партньори.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха