Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit и Re:Benefit (за)едно на есенната конференция на БАУХ

CoolFit и Re:Benefit, като компании, които предлагат бенефит услуги, както и повече гъвкавост при администрирането им, взеха решение да се обединят и да заявят, че гледат в една посока, участвайки съвместно на есенната конференция на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). По традиция и тази година, асоциацията отново събра на едно място над 150 HR професионалиста.

Екипът на бенефит спортна карта CoolFit даде информация и отговори на въпросите на HR професионалистите от различни компании и индустрии. Същевременно дискутираха ползите за служителите от бенефит придобивките. Български и международни специалисти не скриха задоволството си от това, че CoolFit ежедневно обогатява партньорската си мрежа и ползвателите на CoolFit абонамент вече имат възможност да посещават над 250 спортни и релакс обекта в София, Пловдив и Бургас.

Редица HR мениджъри отбелязаха, че броени дни след официалното обявяване за рязък скок на таксите на конкурентната спортна карта, CoolFit засилва интереса на служителите, не само с по-ниските такси, а и с иновативното предложение за дигитален достъп до спортни и уелнес центрове без необходимост от пластика и лична карта.

Представителите в областта на човешките ресурси, изразиха задоволството си и от Re:Benefit, като са категорични, че благодарение на платформата, допълнителните социални придобивки на служителите, е много лесно да се оптимизират, като Re:Benefit дава и възможност на всеки работещ да избере тези придобивки, които отговарят най-добре на нуждите му.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха