Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit и Re:Benefit (за)едно на есенната конференция на БАУХ

CoolFit и Re:Benefit, като компании, които предлагат бенефит услуги, както и повече гъвкавост при администрирането им, взеха решение да се обединят и да заявят, че гледат в една посока, участвайки съвместно на есенната конференция на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). По традиция и тази година, асоциацията отново събра на едно място над 150 HR професионалиста.

Екипът на бенефит спортна карта CoolFit даде информация и отговори на въпросите на HR професионалистите от различни компании и индустрии. Същевременно дискутираха ползите за служителите от бенефит придобивките. Български и международни специалисти не скриха задоволството си от това, че CoolFit ежедневно обогатява партньорската си мрежа и ползвателите на CoolFit абонамент вече имат възможност да посещават над 250 спортни и релакс обекта в София, Пловдив и Бургас.

Редица HR мениджъри отбелязаха, че броени дни след официалното обявяване за рязък скок на таксите на конкурентната спортна карта, CoolFit засилва интереса на служителите, не само с по-ниските такси, а и с иновативното предложение за дигитален достъп до спортни и уелнес центрове без необходимост от пластика и лична карта.

Представителите в областта на човешките ресурси, изразиха задоволството си и от Re:Benefit, като са категорични, че благодарение на платформата, допълнителните социални придобивки на служителите, е много лесно да се оптимизират, като Re:Benefit дава и възможност на всеки работещ да избере тези придобивки, които отговарят най-добре на нуждите му.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още