Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Новини
  • |
  • CoolFit се включва в дарителска кампания „Да подкрепим Зоя по пътя ѝ към спортните върхове“

CoolFit се включва в дарителска кампания „Да подкрепим Зоя по пътя ѝ към спортните върхове“

CoolFit се включва в дарителска кампания в подкрепа на паратенисистката Зоя Чавдарова. От заплатените такси през месец февруари на всички настоящи и бъдещи CoolFit потребители ще бъде удържан по един лев, който ще бъде дарен в помощ на безапелационния тенис шампион.

CoolFit е единствената българска компания, която предлага бенефит спортна карта, затова подкрепата към българските спортисти е сред приоритетите ни, независимо от дисциплината, в която спортуват и развиват спортните си умения. Като обществено ангажирана компания вярваме, че подкрепата към Зоя е жест, с който ще й осигурим необходимите условия за нейното развитие през 2023 година.

Зоя тренира тенис от 2010 г. и е безапелационен шампион на България от 2015 до момента. Тя е първата жена в България, която се състезава в дисциплината „Тенис с инвалидни колички“ и през 2022 година се класира на 44-о място в световната сингъл ранглиста и на 39-о при двойките. Спортният ѝ дух я мотивира към достигане до още по-големи върхове. Целта ѝ е един ден да участва на Олимпийски игри, където да представя България. За да постигне мечтата си, параспортистката има нужда от професионална спортна подготовка, ежедневна тренировка с опитен треньор, достъпен тенис корт, специализирана фитнес подготовка 3 пъти седмично, спортно оборудване, екипировка и консумативи,  участие в повече международни състезания. Средствата необходими за нейната подготовка са на стойност 30 000 лв. годишно.

Сигурни сме, че благодарение на общите ни усилия, тенисистката ще сбъдва мечтите си, както и ще прославя България на международно ниво. Като компания, чиито приоритети са активния начин на живот и обогатяването на спортната култура у нас, ще продължаваме да бъдем активни с подпомагането на дарителски кампании, които да развиват спорта в България.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.