Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Новини
  • |
  • CoolFit стартира поредица от семинари за устойчивост, психично здраве и фокус на работното място

CoolFit стартира поредица от семинари за устойчивост, психично здраве и фокус на работното място

CoolFit разширява обхвата на услугите си, като стартира серия от семинари за партньорите – работодатели, предоставяйки им инструменти за комплексно благосъстояние на служителите. Пред работодателите стои предизвикателството да осигурят необходимите средства за поддържане на общото здравословно състояние на работещите, особено след пандемията, когато работният процес беше изцяло хоум офис.

Благодарение на семинарите, които CoolFit организира, работещите имат възможност да се информират и да придобият умения, които да им помогнат за изграждане на навици за по-балансиран живот, чрез дишане, хранене и движение. Изхождайки от самоподсилващия се механизъм, който се базира на правилотото: „когато тялото е в добра форма, то и умът е в най-благоприятно състояние“, тематиката на семинарите обхваща цялостния подход за изграждане на навици към по-здравословен начин на живот. Поредицата от беседи, които CoolFit организира безплатно за партньорите – работодатели, помага на служителите да изградят навици, с които да поддържат фокуса на работното място. Тези едночасови семинари дават възможност на работещите да изградят навици за повече физическа активност и грижа за психичното си здраве. Точно както ежедневните тренировки укрепват мускулите, така и ежедневната практика с дишане и правилно хранене, спомагат за постигане на емоционална устойчивост.

Работодателите в България се сблъскват с многобройни предизвикателства, сред които и с последиците от пандемията, затова е необходимо гъвкавият бизнес да бъде проактивен, грижейки се за физическото и психичното здраве на служителите си. Компаниите, които инвестират във физическото и психично здраве, насърчават по-щастливи и по-ангажирани служители, което от своя страна повишава производителността и задържането на работещите в компанията. Затова редица партньори на бенефит спортната карта се възползват от възможността CoolFit да подпомогне служителите  им, в стремежа за по-балансиран начин на живот, повече спорт и общо благосъстояние в ежедневието.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още