Най-здравословният избор за вашата компания

  • Начало
  • |
  • Новини
  • |
  • По покана на CoolFit шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева вдъхнови и мотивира служителите на Experian

По покана на CoolFit шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева вдъхнови и мотивира служителите на Experian

На 27-ми януари CoolFit проведе в офиса на Experian „Coolfit closing event in the office“, като официален партньор на „Уелнес месеца“ на компанията. По покана на CoolFit специален гост беше шампионката по спортна стрелба Мария Гроздева. Спортният идол на редица българи разказа пред присъстващите над 70 души за своя спортен път, какво я е мотивирало, за да достигне най-големите върхове в кариерата си, както и сподели значението на спорта в изграждането на характера на личността. Присъстващите бяха очаровани от енергията на националния шампион, зададоха въпросите си и обмениха информация относно своите навици за изграждане на спортна култура в ежедневието си.

По време на събитието  изтеглихме трима късметлии, които спечелиха: Уикенд за двама в „Гранд хотел Банско“, 2-месечен абонамент CoolFit и едномесечен абонамент CoolFit. Завършихме подобаващо с добро настроение и здравословна почерпка, за която се погрижиха партньорите ни от Pulse Food. Сред вкусните изкушения, на които се насладиха присъстващите бяха орео и протеинови барчета, приготвени без захар и без вредни съставки.

Щастливи сме, че споделихме емоцията със служителите на глобалния лидер в предоставянето на информация и аналитични решения Experian, включвайки се в уелнес месеца им. След като в началото на Януари дадохме старт с онлайн семинар на тема „Дишане, хранене, движение за по-балансиран живот“, в края на януари мотивирахме служителите на Experian за повече спорт и движение в натоварените делници.

Ако имате желание CoolFit да организира спортно събитие или семинар и за вашата компания, не се колебайте да се свържете с нас.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Бенефит услуга по време на инфлация: как CoolFit успя да навлезе в корпоративния свят само за година (Мениджър NEWS)

Година след появата си у нас, българската компания за бенефит спортни карти CoolFit се утвърди, като лоялен партньор, както към работодателите, чиито служители ползват абонамент

CoolFit проведе семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“

CoolFit организира и проведе онлайн семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“.