Най-здравословният избор за вашата компания

 • Начало
 • |
 • Новини
 • |
 • Водещата компания в инфраструктурното строителство „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД  се довери на CoolFit

Водещата компания в инфраструктурното строителство „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД  се довери на CoolFit

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД вече над 30 години е лидер в проектирането и строителството на водопроводни и канализационни мрежи. Иновативните и високопроизводителни технологии за изграждане и рехабилитация на продуктопроводи, както и факта, че първи въвеждат безизкопни технологии за изграждането на нова подземна инфраструктура от всякакъв вид – водопроводи, газопроводи, подземни електропроводи и др., натрупаният опит и високият професионализъм през годините, неизменно води до това, че се гордеят с всеки изпълнен обект и с гордост се наричат „Винаги първи!“. Но не е само това, определящото за успеха на компанията е, че те са заедно във всичко и ако има дума, която да определя Райкомерс по най-добър и всеобхватен начин, то тя е семейство. Семейна компания повече от 30 години.

“Всеки един член на екипа ни е част от нас и ние от него и това не са просто думи, това са действия и общ поглед върху света. Всеки един от нас е ценен и всеки допринася за всичко, което сме! Точно поради това и търсейки възможности за стимул на благосъстоянието и доброто здраве на служителите си, CoolFit се появи на точното място и в точното време. Имахме необходимост от подкрепа за създаване на среда, която да насърчи служителите да водят по-здравословен и балансиран начин на живот. В тяхно лице не получихме просто услуга, а партньор и приятел. CoolFit ни гарантира достъп до най-добрите фитнес обекти и възможност за комбиниране на различен тип услуги в едно посещение, включване в групови занимания и достъп до най-добрите треньори. Услугата, която е нова и изцяло дигитализирана, се оказа предпочитана от много колеги“, споделя Дияна Георгиева Експерт управление човешки ресурси в компанията.

В интервю госпожа Георгиева разказа за новия доверен партньор на  „Райкомерс Конструкшън“ ЕАД  – CoolFit.

 • От къде разбрахте за CoolFit?

Получихме информация от колеги, които спортуват в Pulsе за вашата услуга и съзнавайки своята роля и отговорност като работодател, осъществихме контакт с представителите на CoolFit. Екипът Ви реагира бързо и коректно, успяхме да подпишем договор изключително бързо.

 • От кога започнахте съвместната си работа?

Съвместната ни работа започна през месец Октомври 2022 година. Направихме кампания за популяризиране на CoolFit сред колегите, след което получихме много заявки и положителни отзиви.

Истината е, че след пандемията търсим различни варианти за стимулиране на физическата активност на служителите и с помощта на екипа на CoolFit организирахме спортно състезателно събитие, в което колегите се включиха с голям ентусиазъм. CoolFit осигури награди за най-добрите, а всички ние се забавлявахме много.

 • Защо започнахте да работите с CoolFit?

„Райкомерс Конструкшън“ ЕАД цени здравето на служителите си и ни стимулира да водим балансиран начин на живот, включващ спорт и релакс. Възможността за използване на услуги и активности, обединени в един абонамент, лесното администриране и работата с позитивни и амбициозни партньори направи решението за сключване на договор лесно.

 • Коя е любимата ви услуга, която предоставя бенефит картата?

Възможността да можеш да комбинираш зали, басейни, съоръжения, групови занимания, СПА и уелнес центрове с едно посещение.

 • Как CoolFit повлия на вашия начин на живот? Усещате ли промяна във вашите колеги?

Лично аз започнах да спортувам по-активно и да посещавам групови тренировки.

За особено кратък период колегите ми станаха по-активни, споделяха опита и постиженията си в различните активности, които са се възползвали. Започнаха да си поставят  предизвикателства и желанието им да опитат нещо ново стана факт. CoolFit стана тема за разговори в почивките.

 • Какво е мнението на вашите колеги?

Колегите ми са активни хора, обичат спорта, състезанията и забавленията, с помощта на дигиталната карта откриха, допълнителна мотивация. С нетърпение всички очакваме предстоящите съвместни мероприятия и предизвикателства с CoolFit. Предстои да организираме няколко седмици на здравето през 2023 година.

 • Бихте ли препоръчали услугата на ваш познат?

Да, вече препоръчах CoolFit на мои познати, с удоволствие ще продължавам да разказвам и за в бъдеще.  CoolFit постоянно се разраства и увеличава своята мрежа от услуги, което много ми допада. Екипът Ви е проактивен, има добри предложения и идеи, винаги готов да изслуша и разбере нашите потребности, да предложи най-добрите решения за нас.

За финал съветът ми към сега започващите да спортуват, е да стартират с малки стъпки, за да постигнат видим резултат. Експериментирайте и дайте ясен сигнал, че искате да сте част от по-доброто здраве на екипите си. Резултатите няма да закъснеят.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Постигане на нови висоти: Планински поход с McLarens организирано от CoolFit Events

В динамичния свят на бизнеса насърчаването на екипното сътрудничество и грижата за благосъстоянието на служителите са основни стълбове за устойчив успех. CoolFit Events, пионер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си сътрудничи с McLarens, световен лидер в регулирането на загуби, за да организира незабравим планински поход.

Енергизиране на екипи: Корпоративен тиймбилдинг с Nexo от CoolFit Events

В днешния забързан корпоративен пейзаж насърчаването на сплотеността на екипа и благосъстоянието на служителите е от първостепенно значение за устойчив успех. CoolFit Events, иновативен лидер в организирането на спортно ориентирани събития за бизнеса, наскоро си партнира с Nexo, лидер в управлението на дигитални активи, за да предостави трансформиращо тиймбилдинг преживяване.