Най-здравословният избор за вашата компания

Фибри закуска с CoolFit и ABRITES

Щастливи сме да споделим, че всичките над 60 участници включили се в “Hit The Target”, част от програмата им Employee Wellbeing на нашите партньори ABRITES завършиха успешно, мотивирани за повече спорт и вдъхновени за поддържане на здравето и духа си.

Нашата подкрепа към проекта на ABRITES, целящ да подпомогне и стимулира служителите да постигат физическите и емоционалните си цели, като водят по-активен, здравословен и балансиран живот, се изрази в поредица от Functional Training практики, с които служителите да започнат деня си.

Страхотните практики, които CoolFit проведе за служителите на ABRITES, се проведоха в офисите на команията, както и участниците се включиха в иновативна тренировка по P.BoxX в Pulse Fitness & Spa Mladost.


Два месеца след началото на  Hit The Target, настъпи време за заслужени награди. Събитието нарекохме „Фибри закуска с CoolFit”, където със служителите на ABRITES похапнхаме здравословна и ободряваща закуска – за страхотен старт на деня и обсъдхиме качественото и здравословно хранене.

Последната ни среща завърши подобаващо, като раздадохме и страхотни награди за служителите на ABRITES:
Безплатен тримесечен абонамент за CoolFit
Уикенд за двама в „Гранд хотел Банско“
Ваучер в размер на 300лв., с който служителите на ABRITES могат да изберат курс от богатия избор, който предлага Европейска фитнес академия

 
Ние от CoolFit сме изключитлено радостни и доволни от нашето спонсорство към ABRITES и проекта им. Смятаме, че проекти и програми, като Hit The Target и Employee Wellbeing, са изключително важни за благосъстоянието на служителите в големи компании и за нас беше удоволствие да подкрепим ABRITES.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха