Най-здравословният избор за вашата компания

Спортните събития за нашите партньори Atos

Atos & CoolFit

Сред голямата ни мрежа от партньори, един от първите всъщност е Atos. Партньорството ни с тях започна преди няколко месеца и за това време, ние организирахме разнообразни спортни събития за техните служители, като разбира се целта зад тях, е да напомним, колко е важен активния начин на живот.

Едно от събитията, което проведохме за Atos е онлайн спортна лекция в платформата Pulse+, на актуалната тема „Хоум офисът и защо е важно да спортуваме“. Лекцията проведе треньор Христина Стоименова – треньор по функционален фитнес,  инструктор по аеробика, каланетика и стречинг в НСА и  йога учител в House Of Om, Бали. Проведената на английски лекция, представи темата с основно практическа насоченост. Главният мотив зад избора на тази тема е нарастващата тенденция за работа от вкъщи, което в голяма степен предизвиква по-неактивно и обездвижващо ежедневие. Важно за нас е да покажем, че дори и да работим от вкъщи, е възможно и нужно да бъдем активни.

Друг тип събитие, което организирахме за нашите партньори от Atos е функционална тренировка на открито, ръководена от сертифициран треньор по пилатес, аеробика и йога – Татяна Минковская.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и се радваме, че можем да участваме като организираме спортни събития в такъв тип проекти, заедно с нашите партньори.
Всеки, който желае да поддържа своята активност и извън проекта на компанията, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още