Най-здравословният избор за вашата компания

Спортните събития за нашите партньори Atos

Atos & CoolFit

Сред голямата ни мрежа от партньори, един от първите всъщност е Atos. Партньорството ни с тях започна преди няколко месеца и за това време, ние организирахме разнообразни спортни събития за техните служители, като разбира се целта зад тях, е да напомним, колко е важен активния начин на живот.

Едно от събитията, което проведохме за Atos е онлайн спортна лекция в платформата Pulse+, на актуалната тема „Хоум офисът и защо е важно да спортуваме“. Лекцията проведе треньор Христина Стоименова – треньор по функционален фитнес,  инструктор по аеробика, каланетика и стречинг в НСА и  йога учител в House Of Om, Бали. Проведената на английски лекция, представи темата с основно практическа насоченост. Главният мотив зад избора на тази тема е нарастващата тенденция за работа от вкъщи, което в голяма степен предизвиква по-неактивно и обездвижващо ежедневие. Важно за нас е да покажем, че дори и да работим от вкъщи, е възможно и нужно да бъдем активни.

Друг тип събитие, което организирахме за нашите партньори от Atos е функционална тренировка на открито, ръководена от сертифициран треньор по пилатес, аеробика и йога – Татяна Минковская.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и се радваме, че можем да участваме като организираме спортни събития в такъв тип проекти, заедно с нашите партньори.
Всеки, който желае да поддържа своята активност и извън проекта на компанията, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха