Най-здравословният избор за вашата компания

Йога тренировка с CoolFit и Wingam

йога тренировка

Йогата е добре позната със своите ползи за намаляване на стреса, справяне с напрежението и подобряване на фокуса. Именно поради тази причина, CoolFit насърчава практикуването ѝ, особено при служителите на големи компании.

Във връзка с това, CoolFit организира специално йога събитие за служителите от Wingam.

Последният ден на работната седмица за служителите от Wingam се превърна в успокояваща и ободряваща сесия по йога. Организираната от CoolFit тренировка по Hatha yoga, водена от сертифицирания учител Магдалена Иванова, се проведе в офиса на Wingam в петък, 29-ти юли.

Сесията по Hatha yoga, демонстрира на служителите от Wingram различни дихателни техники, премина с различни йога асани и завърши с кратка медитация, която да възвърне силите и спокойствието на служителите в края на седмицата. 

По време на събитието се проведе и томбола с награди, от която двамата печеливши спечелиха безплатен едномесечен абонамент CoolFit.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 100 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха