Най-здравословният избор за вашата компания

Йога тренировка с CoolFit и Wingam

йога тренировка

Йогата е добре позната със своите ползи за намаляване на стреса, справяне с напрежението и подобряване на фокуса. Именно поради тази причина, CoolFit насърчава практикуването ѝ, особено при служителите на големи компании.

Във връзка с това, CoolFit организира специално йога събитие за служителите от Wingam.

Последният ден на работната седмица за служителите от Wingam се превърна в успокояваща и ободряваща сесия по йога. Организираната от CoolFit тренировка по Hatha yoga, водена от сертифицирания учител Магдалена Иванова, се проведе в офиса на Wingam в петък, 29-ти юли.

Сесията по Hatha yoga, демонстрира на служителите от Wingram различни дихателни техники, премина с различни йога асани и завърши с кратка медитация, която да възвърне силите и спокойствието на служителите в края на седмицата. 

По време на събитието се проведе и томбола с награди, от която двамата печеливши спечелиха безплатен едномесечен абонамент CoolFit.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 100 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още