Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit и A1 – дестинация Черни връх

поход

На 16-ти юли се организира и проведе поредното събитие от CoolFit. И този път дестинацията беше Черни връх, а с нас бяха служителите от А1.  Идеята за похода се появи с идването на летните дни и предразполагащото време.

Изкачването ни започна от хижа Алеко, под ръководството на многократния републикански шампион по каяк Бранимир Кенанов и Димитър Гълъбов, сертифициран персонален треньор и нутриционист, които ни преведоха по царския път, за да може и малчуганите, които присъстваха, да не бъдат затруднени. Сред живописните гледки, ни последва и игриво куче, което осигури веселото ни настроение. А за нашата енергия се погрижиха PulseFood, които подариха здравословни орео барчета, които да ни мотивират да стигнем финала.

Усилията за изкачването до върха, бяха възнаградени чрез организираната от нас томбола, в която трима от участниците спечелиха:

  • безплатен едномесечен абонамент за CoolFit
  • безплатен тримесечен абонамент за CoolFit
  • безплатен шестмесечен абонамент за CoolFit
  • уикенд за двама в Гранд хотел Банско

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 100 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още