Най-здравословният избор за вашата компания

CoolFit и A1 – дестинация Черни връх

поход

На 16-ти юли се организира и проведе поредното събитие от CoolFit. И този път дестинацията беше Черни връх, а с нас бяха служителите от А1.  Идеята за похода се появи с идването на летните дни и предразполагащото време.

Изкачването ни започна от хижа Алеко, под ръководството на многократния републикански шампион по каяк Бранимир Кенанов и Димитър Гълъбов, сертифициран персонален треньор и нутриционист, които ни преведоха по царския път, за да може и малчуганите, които присъстваха, да не бъдат затруднени. Сред живописните гледки, ни последва и игриво куче, което осигури веселото ни настроение. А за нашата енергия се погрижиха PulseFood, които подариха здравословни орео барчета, които да ни мотивират да стигнем финала.

Усилията за изкачването до върха, бяха възнаградени чрез организираната от нас томбола, в която трима от участниците спечелиха:

  • безплатен едномесечен абонамент за CoolFit
  • безплатен тримесечен абонамент за CoolFit
  • безплатен шестмесечен абонамент за CoolFit
  • уикенд за двама в Гранд хотел Банско

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 100 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха