Най-здравословният избор за вашата компания

Полезно и приятно с CoolFit

партньорство

На 24-ти юни, петък, екипът на CoolFit беше поканен на тиймбилдинга на Cargotec. Всички се обединихме с една обща цел – да направим лека тренировка, с която да демонстрираме колко полезни могат да бъдат тренировките за работещите хора.

Съчетахме полезното с приятното и не само това. Всеки, който се беше включил в тренировката, участваше в томбола с награди. 

От CoolFit раздадохме цели пет награди – четирима от печелившите получиха безплатна карта CoolFit, която има дава възможността да посещават всички наши обекти, с които работим, за един месец, а петата и най-голяма награда беше безплатен масаж в Marina Spa.

Преживяването беше невероятно и сме готови да организираме интересни тренировки и на вашите тиймбилдинги.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 80 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

Бенефит услуга по време на инфлация: как CoolFit успя да навлезе в корпоративния свят само за година (Мениджър NEWS)

Година след появата си у нас, българската компания за бенефит спортни карти CoolFit се утвърди, като лоялен партньор, както към работодателите, чиито служители ползват абонамент

CoolFit проведе семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“

CoolFit организира и проведе онлайн семинар за служителите на Crypto на тема „Търпение, храна и спорт – майсторството да поддържаш състояние на лекота и гъвкавост“.