Най-здравословният избор за вашата компания

Полезно и приятно с CoolFit

партньорство

На 24-ти юни, петък, екипът на CoolFit беше поканен на тиймбилдинга на Cargotec. Всички се обединихме с една обща цел – да направим лека тренировка, с която да демонстрираме колко полезни могат да бъдат тренировките за работещите хора.

Съчетахме полезното с приятното и не само това. Всеки, който се беше включил в тренировката, участваше в томбола с награди. 

От CoolFit раздадохме цели пет награди – четирима от печелившите получиха безплатна карта CoolFit, която има дава възможността да посещават всички наши обекти, с които работим, за един месец, а петата и най-голяма награда беше безплатен масаж в Marina Spa.

Преживяването беше невероятно и сме готови да организираме интересни тренировки и на вашите тиймбилдинги.

Ние от CoolFit подкрепяме активния начин на живот и ще продължаваме да организираме събития от подобен тип.

Всеки, който желае да поддържа своята активност и през делничните дни, все още има възможност да се възползва от своята корпоративна карта CoolFit и да посещава до над 80 от най-добрите спортни центрове.

Сподели:

Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest

Прочетете още

CoolFit със специално предложение към БАПЗГ

CoolFit изразява своята подкрепа към членовете на Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи, давайки им преференциални условия за ползване на услугата. Бенефит спортна карта

CoolFit част Wellness month на DXC

През октомври бенефит услугата CoolFit стана част от уелнес месеца на нашите партньори DXC. В този месец грижата за здравето и високата физическа активност, бяха